Våra innovativa tjänster för vårdpersonal

MediMatch erbjuder flera tjänster för vårdpersonal
Nedan kan du ta del av vilka tjänster vi erbjuder just dig.

VÅRDPERSONAL

Bemanningsuppdrag

MediMatch erbjuder bemanningstjänster till vårdpersonal. Via vår bemanningssida kan du registerara dig och efter att du blivit godkänd får du tillgång till vår bemanningstjänst där du aktivt kan söka uppdrag hos vårdinrättningar. I den öppna tjänsten har vi möjliggjort, för vårdinrättningar, att söka upp intressanta kandidater. Du kan således också bli uppsökt och kontaktad om du är en intressant kandidat.

Vi erbjuder vårdpersonal en kostnadseffektiv och transparant plattform för rekrytering samtidigt som du har samma tryggheter som hos andra bemanningsföretag. Du kommer omfattas av relevanta försäkringar om du åtar dig uppdrag som anställd via MediMatch samt vi hanterar dina skatter och socialavgifter I de fall du önskar har du möjligheten att välja alternativet att åta dig uppdrag via ett eget bolag.

Frihet

Du som vårdpersonal blir inte bunden gentemot MediMatch. Det råder således full frihet när du jobbar via oss. Med full frihet menar vi att du inte omfattas av några konkurrensbegränsningar. Däremot är det självklart att du ska fullgöra ditt uppdrag som du åtar dig.

Annonseringssida

MediMatch är en allomfattande sida för vårdpersonal. Du som är intresserad av permanent arbete och vill anställas direkt av vårdinrättning, har möjlighet att söka till dessa typer av tjänster via vår annonseringssida. På den sidan hittar du annonser om fasta tjänster som vårdinrättningar lägger upp. För att få tillgång till annonseringssidan krävs ingen registrering, men det underlättar dels för dig och dels för vårdinrättningen om du har registrerat ett konto. Genom att du skapar ett konto hos oss kan du således snabbt och enkelt söka den fasta tjänsten som du är intresserad av.

Bildandet av företag och redovisning

Med hänsyn till att det finns alternativ för dig som vårdpersonal att arbeta som anställd eller via ett eget bolag, hjälper vi dig att komma igång oavsett vilken väg du väljer. MediMatch vill vara en helhetslösning för dig som arbetar inom vården. Det enda du behöver tänka på är att utföra ditt arbete. Om du väljer att åta dig uppdrag via eget bolag kan vi hjälpa dig med att starta ditt företag så att du snabbt och smidigt kan komma igång och du binder inte upp dig till MediMatch då det råder inga konkurrensbegränsningar hos oss. Vi har ett samarbete med Nordea och kan även hjälpa dig med att snabbt och enkelt få ett företagskonto hos banken.

Det råder bl.a. bokföring- och redovisningsskyldigheter för dig som driver ett eget bolag. Just nu arbetar MediMatch aktivt med att undersöka och upphandla med företag som erbjuder dessa tjänster. Vi kommer att uppdatera dig så snart vi nått en överenskommelse med en samarbetspartner om redovisningstjänster, för att du ska ha valmöjligheten, bli erbjuden tjänster av högt kvalité till förmånliga priser. Mer information om detta kommer när en överenskommelse är nådd.

Mellanhänderna

Genom MediMatch innovativa teknik och tjänster har ni större möjlighet att påverka. Via oss kan ni på ett smidigt sätt undvika kostsamma mellanhänder och få mer kontroll över rekryteringen. Tillsammans med oss ökar kvalitén i arbetet!