Vi söker ST-läkare till Helsingborg med omnejd.

Läkare


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 250 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Du finner mer information på www.lideta.se

I nordvästra Skåne har vi vårdcentral i Helsingborg, Ödåkra Vårdcentral samt Solljungahälsan i Örkelljunga och Solklart Vård i Bjuv. Våra vårdcentraler är fullt utrustade och väl bemannade vårdcentraler, vilka har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av 28 personer på Ödåkra och 17 personer i Örkelljunga samt i Bjuv och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog.

Om vårt ST-program

Lideta hälsovårds mottagningar har en lång tradition av att erbjuda både AT och ST-tjänstgöring och brukar vara populära val hos blivande specialister. För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:

Stabil läkarbemanning sedan många år med fast anställda allmänspecialister
Generöst tilltagen handledartid
Goda kontakter med studierektor
Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
Goda kontakter med de olika klinikerna vilket underlättar vid valet av randning
Konkurrenskraftig ST-lön

Som ST-läkare hos oss har du en egen handledare och din utbildningsplan läggs upp i samråd med studierektor. Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningens krav.

Primärvården erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och utveckling. Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!


Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Goda språkkunskaper i svenska är önskvärt. Du har god kommunikationsförmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla kunskap och budskap. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten

Tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsgrad 100 %.

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se

Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Personal- och Rekryteringsansvarig Maria Jerlebo på telefon: 070-609 30 04.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd

Ansök senast

2017-05-01