Vi söker leg. läkare till Trelleborg

Läkare


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 250 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

I Trelleborg driver Lideta två vårdcentraler med totalt cirka 16,000 patienter. Verksamheterna, Katten och Valens Läkargrupp, har ett mycket gott renommé.

Personalgrupperna består av cirka 25 anställda/vårdcentral med en mycket god personalkontinuitet inom samtliga yrkeskategorier.

Du finner mer information på www.lideta.se

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbetsklimat med målet att alla medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lojalitet. Vi strävar efter förstklassig vård med kontinuitet samt teamarbete inom och över professionsgränserna. Hos oss står det personliga bemötandet i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som leg. läkare och möta våra patienter i de behov som de har. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Jourtid kvällar och helger kan också förekomma. Tjänsten kan komma att övergå i en ST-läkartjänst om intresse finns från rätt kandidat.


Kvalifikationer

Din bakgrund

Leg läkare eller underläkare med svensk läkarlegitimation och viss yrkeserfarenhet. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se

Vi behandlar ansökningar löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Personalansvarig Maria Jerlebo 070-609 30 04. Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd