KBT-terapeut/Psykolog till Läkarhuset Tranås

Psykolog


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral, personalgruppen består av ca 15 personer och vi har ca 5 000 listade patienter.

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg.

Du finner mer information på www.lideta.se

Vi söker nu en KBT-terapeut till Läkarhuset Tranås.

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen arbetar du med ungdomar och vuxna patienter med varierande problematik såsom till exempel personer i kris, lätta till medelsvåra depressioner, ångestsyndrom, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem. Arbetet innebär bland annat psykoterapeutiska kontakter, rådgivning och bedömning.

Terapeuten tar emot patienter både via egna anmälningar och på remiss från läkare. Det är viktigt att du som söker trivs med att arbeta självständigt och vill arbeta aktivt med att delta i verksamheten och samarbetsformerna. Terapiarbetet på vårdcentral erbjuder ett brett spektrum av patienter och ett givande behandlingsarbete. Teamarbete med vårdcentralens övriga yrkesgrupper ingår i dina arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad psykolog/psykoterapeut, kurator, socionom eller motsvarande.

Det är ett krav att du har KBT kompetens och att du har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Mer om tjänsten

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras beroende på kandidat.

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se Vi behandlar ansökningar löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Personal- och Rekryteringsansvarig Maria Jerlebo 070-609 30 04.
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd