Läkarhuset i Tranås söker Läkare i Allmänmedicin

Läkare


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral, personalgruppen består av ca 15 personer och vi har ca 4 600 listade patienter.

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 200 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.

Du finner mer information på www.lideta.se

Vi söker nu en Läkare i Allmänmedicin till Läkarhuset i Tranås.

Vi erbjuder dig ett intressant och flexibelt arbete tillsammans med kunniga kollegor. På vår vårdcentral finns utöver läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och sjukgymnast som du kommer att arbeta i team tillsammans med.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som specialist i allmänmedicin och möta våra patienter i de behov som de har. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Jourtid kvällar och helger kan också förekomma.

Vi ser att du har handledarutbildning och kan handleda AT- och ST-läkare.


Kvalifikationer

Din bakgrund

Du är legitimerad specialist i allmänmedicin.

Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Du bör även ha en god kommunikationsförmåga för att skapa goda relationer med patienter och kollegor.
Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.

Mer om tjänsten

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat, tillträde jan 2017.

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Personal- och Rekryteringsansvarig Maria Jerlebo

070-609 30 04. Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd