Farmaceut till Apoteksgruppen i Jämjö och Ronneby AB

Farmaceut


Jobbeskrivning

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: Att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare bra kunskap i sitt yrke – kryddat med naturlig servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Farmaceut till Apoteksgruppen i Ronneby

Vill du använda dina kunskaper för att hjälpa kunder till en bättre läkemedelsanvändning och en god egenvård. Vill du arbeta på ett företag där du är nära beslutsfattarna och kan påverka ditt arbete. Då ska du söka denna tjänst.

Vi hälsar dig välkommen att bli en viktig del i vårt team i Ronneby där du kan bidra med ditt engagemang och dina farmaceutiska kunskaper. Vi har en familjär gemenskap, humor och samarbete är viktiga inslag i vår vardag. Apoteket ligger i centrala Ronneby, du tar dig enkelt hit med allmänna kommunikationsmedel eller med egen bil. Vi har öppet 9.30 -17.30 vardagar och mellan 10-13 på lördagar.

Vi har två apotek i Blekinge inom Apoteksgruppen. Det andra apoteket ligger i Jämjö norr om Karlskrona. Vi är totalt 8 st. anställda. Vi har nära samarbete mellan apoteken. Tillsammans skapar vi ett personligt apotek med omtanke om våra kunder och varandra.

Fördelen med att arbeta i en liten organisation är att du har större möjligheter att påverka din arbetssituation och få mer varierande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 30 timmar, vilket kan diskuteras.

Självklart har vi personalrabatter och friskvårdsbidrag.


Kvalifikationer

Kompetenskrav och personliga egenskaper:

Du är legitimerad receptarie som ser vikten av professionell farmaceutisk rådgivning kring läkemedelsbehandling och tycker om att arbeta med egenvårdsrådgivning. På våra apotek tar vi vårt farmaceutiska uppdrag på allvar, bryr oss om kunderna och tar oss tid att hjälpa dom med deras läkemedelsproblem.

Tveka inte att kontakta apotekschef Lena Karlsson om du har frågor om våra apotek och ägare.
Mobil 0727357412 e-post lena.i.karlsson@apoteksgruppen.se

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Apoteksgruppen i Helsingborg AB

Sverige

Lena Karlsson
Tel: 0727357412
Lena.I.Karlsson@apoteksgruppen.se

Adress
Box 1052
25110 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-01-16

Anställningsform
Anställd

Ansök senast

2017-03-31