Lideta Företagshälsovård söker sjuksköterska

Sjuksköterska


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Lideta Företagshälsovård ingår som en del av Lideta Hälsovård. Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av vårdcentraler från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Lideta Hälsovårds kärnverksamhet är inom primärvård, men bolaget genomför just nu en satsning även inom Företagshälsovård. Företagshälsovården består i dagsläget av ett mindre men snabbt växande antal kunder. Lideta har utvecklat ett nytt och spännande koncept inom Företagshälsovård som du läser mer om på www.lidetafhv.se

Arbetsuppgifter

Som företagssköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, utbildningar, arbetsrelaterad sjukvård, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ- och gruppnivå. Du ansvarar för Lidetas sjukskrivningstjänst och har en nära dialog med Lidetas läkare som stöttar dig i medicinska frågor.

Samtidigt som du har dina kliniska arbetsuppgifter tar du ett kundansvar och har ansvar för kundrelationerna gentemot företagen. I den rollen är det viktigt att du är serviceorienterad och vårdar de viktiga kundrelationerna. Vi ser också gärna att du är bekväm i en säljande roll i kontakt med nya och potentiella kunder.

Vi ser gärna att du utgår från Helsingborg och du får en arbetsplats i Helsingborg där du kan arbeta administrativt. En stor del av din tid tillbringas på vår mottagning i Örkelljunga där de flesta kunderna finns i dagsläget. Även arbete på övriga vårdcentraler under begränsad perioder kan förekomma och du bör därför vara flexibel för resor i hela södra Sverige.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst några års arbetslivserfarenhet. Specialistkompetens som företagssköterska är meriterande men inget krav. Tidigare säljerfarenhet och kundansvar är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Du har lätt för att arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga med övriga i teamet.

Du är flexibel och noggrann och har alltid kund och patient i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i det personliga mötet och i telefon.

Du ser den här tjänsten som en stor chans och drivs av att utvecklas tillsammans med ett växande företag.

Mer om tjänsten

Tjänsten omfattar 100 %.

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för Företagshälsovården inom Lideta via info@lideta.se

Vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd