Läkarhuset i Tranås söker administratör

Övrig vård- och omsorgspersonal


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad vårdcentral, personalgruppen består av ca 15 personer och vi har ca 5 000 listade patienter.

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Du finner mer information på www.lideta.se

Lideta är ansvarig vårdgivare för många patienter som söker vård via KRY. KRY är ett snabbt växande företag som byggt en tjänst där patienter kan träffa vårdpersonal via videomöte och annan kommunikation från telefonen/surfplattan eller datorn. Genom att flytta delar av vården till digitala forum har vi möjlighet att erbjuda en mer flexibel vård för patienten, men även för vårdpersonalen.

Läkarhuset i Tranås söker därför en administratör, som kan administrera vårt arbete med KRY, på vår mottagning I Tranås.


Arbetsuppgifter

Att utföra och ansvara för medicinsk administration såsom journalhantering och remisser.
Hantera administrativa uppgifter kopplade till interna utvecklingsprojekt


Kvalifikationer

Din kompetens

Snabb, målinriktad och engagerad.
Har stor vana vid att använda datorn som arbetsverktyg
Är ansvarstagande

Mer om tjänsten

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras beroende på kandidat. Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se. Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Hanna Gunnarsson 0706-572 599.
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd