Vi söker en Distriktssköterska till Solklart Vård i Bjuv

Sjuksköterska


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Solklart Vård i Bjuv är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av 17 personer och vårdcentralen har samtliga kompetenser som krävs för en framgångsrik primärvård. Vi är även ackrediterade för BVC och Barnmorskemottagning. Vi har 5000 listade patienter.

Goda kommunikationsmöjligheter från Helsingborg.

Vi ingår Lideta Hälsovård som är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 250 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Du finner mer information på www.lideta.se

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad, kunnig och positiv distriktssköterska. Dina arbetsuppgifter är främst mottagningsarbete. Du arbetar även med telefonrådgivning, tidbokning och triagering. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen.

Vi arbetar med journalsystemet PMO.


Kvalifikationer

Du är distriktssköterska alt. legitimerad sjuksköterska. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus.

Mer om tjänsten

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras efter kandidat.

Tillträde 2017-01-01

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se Vi behandlar ansökningar löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Personal- och Rekryteringsansvarig Maria Jerlebo 070-609 30 04.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd