Vi söker ST-läkare till Läkarhuset i Karlshamn

Läkare


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Läkarhuset i Karlshamn är en fullt utrustad vårdcentral, som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. Personalgruppen består av 15 personer och vi har ca 5 900 listade patienter. Vi har allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast, KBT-terapeut samt sekreterare. Läkarhuset i Karlshamn är en del av Lideta Hälsovård.

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 350 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.

Du finner mer information på www.lideta.se


Om vårt ST-program

Lideta Hälsovårds mottagningar har en lång tradition av att erbjuda både AT och ST-tjänstgöring och brukar vara populära val hos blivande specialister.


För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:

Stabil läkarbemanning sedan många år med fast anställda allmänspecialister
Generöst tilltagen handledartid
Goda kontakter med studierektor
Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
Goda kontakter med de olika klinikerna vilket underlättar vid valet av randning
Konkurrenskraftig ST-lön


Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Goda språkkunskaper i svenska är önskvärt. Vi föutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se. Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Petra Ersson på telefonnummer 0723–953355. Vi ser fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd