Åsö Vårdcentral på Södermalm söker distriktssköterska

Sjuksköterska


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Åsö Vårdcentral, belägen i hjärtat av SoFo på Södermalm i Stockholm, är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor samt ett psykosocialt team. Åsö Vårdcentral har ca 13 000 listade patienter.

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i Stockholm samt i södra Sverige Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning och triagering. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.


Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska och erfarenhet av primärvård är önskvärt. Det är mycket meriterande om du har vidareutbildning och erfarenhet inom diabetessjukvård, men även intressant med kompetens inom astma/kol-området. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Mer om tjänsten

Tjänsten omfattar 100 %. Tillträde under våren 2017. Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ingemar Gustafsson 070-864 58 09. Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd