Ortopedspecialist Uppsala

Läkare


Arbetsplats


Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter och utveckla nya idéer.


Jobbeskrivning

I dagarna startar vi vår nionde läkarmottagning på Gotland och i Uppsala och Västerås ökar efterfrågan hela tiden inom ortopedi.
Vår ambition är att vara försäkringsbolagens förstahandsalternativ på de orter där vi finns och det kräver att vi har förtroendeingivande läkare med hög kompetens och engagemang. För att bli ännu bättre vill vi också öka vår kontinuitet i Uppsala och Västerås.
Vi söker därför efter en ortopedspecialist med minst ett par års erfarenhet som vill jobba hos oss regelbundet. Antingen full tid och täcka båda orterna eller deltid i Uppsala eller Västerås. Vi tror att vi kan erbjuda ett roligt jobb i en organisation med bra effektiv administration och med patienter som kräver det lilla extra, men som oftast också är väldigt nöjda med den vård och det bemötande de får. En väl fungerande verksamhet med andra ord där du kan fokusera på läkarrollen.
Om du tycker att detta låter intressant fyll i dina kontaktuppgifter och/eller kontakta Cecilia Wäneus på 072-742 44 49 eller skicka ett mail till cecilia.waneus@encia.se


Kvalifikationer

Läkarlegitimation
Specialistkompetens
2 års erfarenhet som specialist
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Encia

Sverige

Cecilia Wänéus
Tel: 727424449
cecilia.waneus@encia.se

Adress
Kålsängsgränd 10 D
753 19 Uppsala
Visa på karta

Period
2017-06-01

Anställningsform
Anställd