Vi söker en Allmänläkare till Solklart Vård i Bjuv.

Läkare


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Solklart Vård i Bjuv är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av 17 personer och vårdcentralen har samtliga kompetenser som krävs för en framgångsrik primärvård. Vi är även ackrediterade för BVC och Barnmorskemottagning. Vi har 5000 listade patienter.

Goda kommunikationsmöjligheter från Helsingborg.

Vi ingår Lideta Hälsovård som är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 250 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Du finner mer information på www.lideta.se

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbetsklimat med målet att alla medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lojalitet. Vi strävar efter förstklassig vård med kontinuitet samt teamarbete inom och över professionsgränserna. Hos oss står det personliga bemötandet i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som specialist i allmänmedicin och möta våra patienter i de behov som de har. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök.


Kvalifikationer

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat, tillträde snarast 2017.

Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se

Vi behandlar ansökningar löpande.

Vänligen ange Allmänläkare/Bjuv på ämnesraden.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Mona Andersson 0708-255 020 Personal- och Rekryteringsansvarig Maria Jerlebo 070-609 30 04.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd