Åsö Vårdcentral på Södermalm söker allmänspecialist

Läkare


Arbetsplats

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 250 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.
Du finner mer information på www.lideta.se


Jobbeskrivning

Åsö Vårdcentral, belägen i hjärtat av SoFo på Södermalm i Stockholm, är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor samt ett psykosocialt team. Åsö Vårdcentral har ca 13 000 listade patienter.

Åsö Vårdcentral ingår i Lideta Hälsovård som är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i Stockholm samt i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbetsklimat med målet att alla medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lojalitet. Vi strävar efter förstklassig vård med kontinuitet samt teamarbete inom och över professionsgränserna.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som specialist i allmänmedicin och möta våra patienter i de behov som de har. Vi arbetar med såväl planerade som akuta patienter, samt hembesök.


Kvalifikationer

Din bakgrund

Du är legitimerad specialist i allmänmedicin. Det är meriterande om du har behörighet att handleda ST-läkare. Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Du bör även ha en god kommunikationsförmåga för att skapa goda relationer med patienter och kollegor.
Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.

Mer om tjänsten

Tjänstgöringsgrad 100%, kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde snarast möjligt. Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Ingemar Gustafsson 070-864 58 09. Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Familjeläkarna i Olofström AB

Sverige

Maria Jerlebo
Tel: 0706093004
maria@lideta.se

Adress
Kanongatan 159
25467 Helsingborg
Visa på karta

Period
2017-03-01

Anställningsform
Anställd