Verksamhetschef till Aktys Ögonklinik

Övrig vård- och omsorgspersonal


Arbetsplats

Aktys Ögonklinik öppnade augusti 2014 med uppdrag från Region Skåne.
Det är en specialiserad ögonklinik och ortoptist centrum med kompetens inom ögonsjukdomar och skelningar. Inom mottagningsverksamheten behandlas åkommor inom ögon såväl allmänna som akuta.
Vi gör kontroller och uppföljning av glaukom, laserbehandlingar med YAG/SLT, diabeteskomplikationer, gula fläcken, IVT injektioner och ögonplastik.
Ortoptist centrum tar emot barn och vuxna för nybesök, uppföljning och behandling av skelningar.
Vi är ett team på 14 personer som arbetar tillsammans i ljusa och fräscha lokaler. Det är ett öppet klimat, härlig teamkänsla och höga trivsel i personalgruppen.
Friskvård och fri parkering i anslutning till kliniken erbjuds till anställda.


Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla vår verksamhet framöver. Du är en person som gillar att arbeta självständigt och är trygg i din roll som ledare. Du är van att ta ansvar, engagera dig och tycker om att arbeta utifrån patientens och medarbetarens behov i fokus.

Som verksamhetschef är du ett föredöme som inspirerar och motiverar din omgivning och skapar delaktighet. Du agerar med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap och medarbetarskap.

Du kommer att ha övergripande verksamhets- och resultatansvar för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. I uppdraget ingår klinisk tjänstgöring, personalansvar för klinikens 14 medarbetare som består av, läkare, sköterskor, ortoptister och administrativ personal.

I ditt ansvarsområde ingår:
* Ansvara för daglig bemanning utifrån bemanningsmål och verksamhetsbehov.
* Ansvara för schemaplanering och schemaläggning i verksamheten.
* Långsiktig semesterplanering
* Skapa förutsättningar för samt leda, utveckla och följa upp verksamhetsutveckling tillsammans med medarbetare i verksamheten.
* Leda och besluta i dagliga arbetet så att en effektiv och kvalitetssäker vård bedrivs.


Kvalifikationer

Du har erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete i ditt nuvarande eller tidigare uppdrag. Du är en tydlig och förtroendeingivande ledare med en god förmåga att strukturera och prioritera. Du lyfter och utvecklar medarbetarna och har självklar förmåga att leda olika grupper samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig.

Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Vi praktiserar löpande urval så ansök så snart som du kan!

Varmt välkommen till oss!
Redan medlem? Logga in här

Ansök till tjänsten

Bifoga CV
Bifoga Personligt brev

Aktys Ögonklinik

Sverige

Marina Dionysiou
Tel: 040-6076565
marina.dionysiou@aktys.se

Adress
Eddagatan 6
217 67 Malmö
Visa på karta

Period
2017-03-13

Anställningsform
Anställd